A karobpor a szentjánoskenyérfa terméséből készül, íze és színe a kakaóhoz hasonló, így annak helyettesítésére szolgálhat az étrendben. Készíthetünk belőle hamis kakaó italt, és édeskés íze miatt süteményekhez is kiváló alapanyag. Élelmi rostban gazdag, gluténmentes termék. Kakaó helyettesítésére használható, az arra érzékenyek számára.
Összetevők:
100% karobpor
Allergének:
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1194 kJ (286 kcal)
Zsír: 0,5 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 43,9 g
- amelyből cukrok*: 30 g
Rost: 43,8 g
Fehérje: 4,6 g
Só: 0,03 g
*Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forrás:gyártó/forgalmazó 2016 november