Rumos krémmel töltött diabetikus tejcsokoládé fruktózzal
A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül.
Összetevők:
fruktóz, sovány tejpor, kakaóvaj, növényi zsír (pálma és shea), kakaómassza, zsíros tejpor, zsírszegény kakaópor, növényi zsír (shea és pálma), tejzsír, emulgeálószer: szójalecitin, aromák, mandula, törökmogyoró, eperpor, étkezési sav: citromsav, színezékek: kárminok.
Tejcsokoládéban a kakaó-szárazanyag: legalább 40%.
Allergének:
Tartalmaz szóját, tejet, dióféléket.
Átlagos tápérték 100 g-ban:
energia: 2315 kJ (554 kcal)
zsír: 36,0 g
amelyből telített zsírsavak: 21,0 g
szénhidrát: 49,0 g
amelyből cukrok: 48,0 g
fehérje: 8,7 g
só: 0,07 g*
*Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási hely: Magyarország.
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus