Marcipánkrémmel töltött étcsokoládé fruktózzal.
A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül.
Összetevők:
fruktóz, kakaómassza, növényi zsír (pálma és shea), kakaóvaj, sovány tejpor, mandula, emulgeálószer: szójalecitin, aromák.
Étcsokoládéban a kakaó-szárazanyag: legalább 54%.
Bevonatarány: legalább 50%.
Töltelékarány: legfeljebb 50%.
Allergének:
Tartalmaz szóját, tejet, dióféléket.
Átlagos tápérték 100 g-ban:
Energia: 2302 kJ (551 kcal)
Zsír: 36,0 g
- amelyből telített zsírsavak: 21,0 g
Szénhidrát: 50,0 g
- amelyből cukrok: 48,0 g
Ffehérje: 6,3 g só: 0,04 g
*Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási hely: Magyarország.
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus