Eperkrémmel töltött diabetikus tejcsokoládé fruktózzal.
A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül.
Összetevők:
fruktóz, sovány tejpor, kakaóvaj, növényi zsír (pálma és shea), kakaómassza, zsíros tejpor, zsírszegény kakaópor, növényi zsír (shea és pálma), tejzsír, eperpor, emulgeálószer: szójalecitin, aromák, étkezési sav: citromsav, színezékek: kárminok.
Tejcsokoládéban a kakaó-szárazanyag: legalább 40%.
Allergének:
Tartalmaz szóját, tejet. Nyomokban dióféléket tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g-ban:
Energia: 2311 kJ (553 kcal)
Zsír: 35,0 g
- amelyből telített zsírsavak: 20,0 g
Szénhidrát: 49,0 g
- amelyből cukrok: 48,0 g
Fehérje: 8,7 g
Só: 0,08 g*
*Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási hely: Magyarország.
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus