Ebből a felindulásból készült ez a pár perces mozdulatokkal elkészíthető raffaello fake. Hajrá, nektek is menni fog!
3 marék natúr, csupasz mandula (+15-20 szem a közepébe)
6 ek. kókuszreszelék (+6 ek a hempergetéshez)
1 csapott evőkanál porcukor nyírfacukorból
3 csapott evőkanál kókusztejszín (sűrű, krémes)
A magokat megőröljük aprítóban, majd a kókuszreszeléket is hozzákeverjük és tovább dolgozunk a géppel. Egy műanyag edénybe a finomra darált magokhoz keverjük a nyírfaporcukrot és a vanília őrleményt, majd a kókusztejszínt és a szirupot is hozzáadjuk. Kézzel alaposan átgyúrjuk, és fél órát hagyjuk pihenni. Nedves kézzel golyókat formázunk, a közepébe mandulát dugunk és kókuszban meghempergetjük. Jó ha lezárva, hűtőben tároljuk, hogy ne száradjanak ki.
Babiczky-Pfliegel Dóra további recepjeti a https://boldogrepa.blog.hu/ weboldalon olvashatod.