Az útifű mag egy ideális forrása a rostoknak azok számára is, akik a búzára érzékenyek. Nyugtató hatással bír az érzékeny belekre, amit a búza rostjai alaposan kidörzsölhetnek. Az útifű maghéj teljesen természetes és biztonságos. A vízből képes a saját tömegének a húszszorosát magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a béltraktusban. Ez segíti a toxikus anyagok eltávolítását, valamint segít megelőzni, hogy ezek az anyagok hosszú időt töltsenek a belekben.
Fogyasztása ajánlott: emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén, illetve kúra szerű alkalmazására az emésztőrendszer tisztításához
Összetevők:
útifű maghéj 99%-os tisztaságú
Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 125 J / 0,029 kcal
Fehérje: 2,5 g
Szénhidrátok: 4 g
- ebből cukrok: 0 g
- keményítő: 4 g
Összes zsír: 0,5 g
- telítetlen zsír: 0 g
Élelmi rostok: 85 %
Felhasználási javaslat:
min. 2dl vízbe (lehet gyümölcslé, tea is) 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el. A nap folyamán fontos a megfelelő folyadékbevitel (min. 2 liter), lehetőleg tiszta víz formájában!
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási hely: India