NATURA STABARK 0.1 NÖVÉNYI ZSELÉSÍTŐ POR 50G

Oszd meg:
1 396 Ft
(Egységár: 27,925 Ft / g)
db
Raktáron:
Nincs készleten
 
Cikkszám:
15369
Kiszerelés:
50 g
Részletes termékinformáció

Összetevők:
kukoricakeményítő, sűrítő anyag (guar gumi, xantán-gumi és szentjánoskenyér liszt)

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1344 kJ (322 kcal)
Zsír 0,3 g
 - amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 72,9 g
 - amelyből cukrok 0,1 g
Fehérje 2,6 g
Só 0,2 g

Felhasználási javaslat:
Felhasználható 0,5 %-os arányban dzsem, gyümölcstorta, zöldség- és gyümölcskocsonya készítéséhez. A gyümölcs + cukor együttes tömegének 0.5 % át kell a Stabarkból használni. Például 4500 g gyümölcs és 500 g cukor + 25 g Stabark.

Dzsem készítése:
A zselésítő keveréket a tökéletes oldódás érdekében a cukorral alaposan elkeverjük és a gyümölcshöz forrás közben hozzáadjuk. Ezután még 2-3 percig főzzük, majd üvegbe töltjük.
A zselésítés min. 75 °C hőmérsékleten jön létre. Hidegen nem működik!

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen.

Származási hely: Magyarország (hazai feldolgozású termék)



Mit vettek még, akik ezt vették?

Elküldöm