A biolin.hu szakértői és olvasói által írt válaszok nem helyettesítenek orvosi vizsgálatot, diagnózist vagy beavatkozást. Amennyiben szükséges, mindenképp keresd fel orvosod vagy gyógyszerészed, kérd szakember segítségét. A biolin.hu és szakértői csapata igyekszik naprakész információkat megosztani és pontos, alapos válaszokat adni a feltett kérdésekre, de ezen tartalmakért felelősséget nem vállal.
A biolin.hu szakértői és olvasói által írt válaszok nem helyettesítenek orvosi vizsgálatot, diagnózist vagy beavatkozást. Amennyiben szükséges, mindenképp keresd fel orvosod vagy gyógyszerészed, kérd szakember segítségét. A biolin.hu és szakértői csapata igyekszik naprakész információkat megosztani és pontos, alapos válaszokat adni a feltett kérdésekre, de ezen tartalmakért felelősséget nem vállal.
- Michelin csillagos chef
2017.01.20 13:48Szia Orsi!
Nehez kerdest tettel fel,mert alapvetoen az en allaspontom szerint a lazacnak a bennelevo zsiroktol van olyan izze amit az ido es a hofok fuggvenyeben lehet lagyitani vagy erositeni.
Tengeri izt a legjobb szerintem kulonbozo algakkal tudsz elerni,a legelterjedtebbek talan a kombo es a voros alga,a legjobb szerintem sozott verzioban megvenni,igy a legkifejezobb az izuk.
Az interneten sok vegan halaszle recept kerint,erdemes lehet kiprobalni esetleg egyiket masikat.
Udvozlettel,
Oliver