A biolin.hu szakértői és olvasói által írt válaszok nem helyettesítenek orvosi vizsgálatot, diagnózist vagy beavatkozást. Amennyiben szükséges, mindenképp keresd fel orvosod vagy gyógyszerészed, kérd szakember segítségét. A biolin.hu és szakértői csapata igyekszik naprakész információkat megosztani és pontos, alapos válaszokat adni a feltett kérdésekre, de ezen tartalmakért felelősséget nem vállal.
A biolin.hu szakértői és olvasói által írt válaszok nem helyettesítenek orvosi vizsgálatot, diagnózist vagy beavatkozást. Amennyiben szükséges, mindenképp keresd fel orvosod vagy gyógyszerészed, kérd szakember segítségét. A biolin.hu és szakértői csapata igyekszik naprakész információkat megosztani és pontos, alapos válaszokat adni a feltett kérdésekre, de ezen tartalmakért felelősséget nem vállal.
- Táplálkozási tanácsadó
2017.01.19 17:06Főzéshez egyértelműen a kókuszolaj a legjobb, mert (mint a telített zsiradékoknak általában) sokkal jobb a hőstabilitása, nem károsodik olyan könnyen, mint a magolajak. A kókuszolajat, ha nem ég meg, akkor többször is fel lehet használni sütésre. Azok is fogyaszthatják, akik különben emésztési, pl. epeproblémákkal küszködnek, mert nagyon könnyen emészthető. Extra szűz olíva olajat inkább salátákra érdemes használni, illetve a főzés végén hozzáadni egy keveset az ételhez.