A biolin.hu szakértői és olvasói által írt válaszok nem helyettesítenek orvosi vizsgálatot, diagnózist vagy beavatkozást. Amennyiben szükséges, mindenképp keresd fel orvosod vagy gyógyszerészed, kérd szakember segítségét. A biolin.hu és szakértői csapata igyekszik naprakész információkat megosztani és pontos, alapos válaszokat adni a feltett kérdésekre, de ezen tartalmakért felelősséget nem vállal.
(Moderálásra vár) Kedves Olivér!
A búza sikér szerepelhet gluténmentes lisztkeverékben?
A biolin.hu szakértői és olvasói által írt válaszok nem helyettesítenek orvosi vizsgálatot, diagnózist vagy beavatkozást. Amennyiben szükséges, mindenképp keresd fel orvosod vagy gyógyszerészed, kérd szakember segítségét. A biolin.hu és szakértői csapata igyekszik naprakész információkat megosztani és pontos, alapos válaszokat adni a feltett kérdésekre, de ezen tartalmakért felelősséget nem vállal.
- Michelin csillagos chef
2017.01.19 20:33Kedves Dltta!
A quinoa egy del-amerikai gabonafele,jellegzetes aromaval gluten nelkul.
Az elkeszitese pedig roppant egyszeru!Tegyel fel forrni fedovel letakarva 360 gramm vizet,sot es olivaolajat majd amikor felforrt keverj bele 200 gramm quinoa-t.Mersekeld a langot kozepesre es 10 percig fozd igy,felidonel egy keverd at egy kicsit majd fedd le.
A 10 perc elteltevel vedd le a langot amilyen kicsire csak tudod es tovabbi 10 percig parold a gabonadat majd zard el a langot es pihentesd 5 percig es keverd at egy villaval.
Ha meleg koretkent akarod fogyasztani akkor mar csak tetszes szerint tovabb izesiteni,gazdagitani ha pedig hideg salatakent akkor erdemes egy talcara kiteriteni.
Igy elobb kihul es kevesbe fonek tovabb a szemek.
Udvozlettel,
Oliver