A biolin.hu szakértői és olvasói által írt válaszok nem helyettesítenek orvosi vizsgálatot, diagnózist vagy beavatkozást. Amennyiben szükséges, mindenképp keresd fel orvosod vagy gyógyszerészed, kérd szakember segítségét. A biolin.hu és szakértői csapata igyekszik naprakész információkat megosztani és pontos, alapos válaszokat adni a feltett kérdésekre, de ezen tartalmakért felelősséget nem vállal.
A biolin.hu szakértői és olvasói által írt válaszok nem helyettesítenek orvosi vizsgálatot, diagnózist vagy beavatkozást. Amennyiben szükséges, mindenképp keresd fel orvosod vagy gyógyszerészed, kérd szakember segítségét. A biolin.hu és szakértői csapata igyekszik naprakész információkat megosztani és pontos, alapos válaszokat adni a feltett kérdésekre, de ezen tartalmakért felelősséget nem vállal.
- Orvos
- Természetgyógyász
2017.01.20 19:54Kedves Laura! A hagyományos melegítő ételek az olajos magvak, a gabonafélék. Pl.:hajdina, lencse, mák, bab,lenmag, dió, mogyoró...de a méz, a virágpor, a banán is idetartozik. Ezekből érdemes többet fogyasztani télen. De a sütési technikával is "melegítővé" tehető egy-egy étel.