Pörkölt földimogyoróbél védőgázas csomagolásban
Tudta, hogy a sós, pörkölt földimogyoró nélkülözhetetlen ásványi anyagokban, így például magnéziumban, rézben és cinkben gazdag alternatívát kínál a sós rágcsálnivalók között?
A magnézium hozzájárul a normál fogazat fenntartásához.
A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
A réz hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.
Miért jó?
A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a felmérések szerint. A földimogyoró teljes értékű ételnek számít, mely vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjét és hasznos telitetlen zsírokat tartalmat. Nem tartalmaz koleszterint. A tudósok megállapították, hogy az egyszeresen telítetlen zsírokban gazdag táplálkozás, pl. földimogyoró fogyasztás is segíthet a szívbetegségek kivédésében. A földimogyoró remek magnézium, réz, foszfor, kálium és cinkforrás. A sótlan pörkölt földimogyorót ajánljuk a tudatos nassolóknak, illetve akik maguk szeretnék ízesíteni a rágcsálnivalót.
Kiszerelés:100g
Összetevők:
Földimogyoró, Növényi olajok (napraforgó, repce), Zsír (pálma) RSPO-MB
Tápanyagok 100 g termékben:
Energia: 2574 kJ / 622 kcal
Zsír: 51,2 g
- amelyből telített zsírsavak: 5 g
Szénhidrát: 11,1 g
- amelyből cukrok: 6,6 g
Fehérje: 25,1 g
Só: 0,02 g
Magnézium: 177 mg 47% NRV*
Cink: 3,1 mg 31% NRV*
Réz: 0,53 mg 53% NRV*
Javasolt napi beviteli mennyiség: 50 g
*NRV: Táplálkozási beviteli referenciaérték felnőttek számára.
A termék összetételének elemzésekor kapott értékek a természetes alapanyagból készült élelmiszerek esetén megszokott mértékben ingadozhatnak.
Tárolás:
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2023.