Tudta, hogy a gyömbér a régi magyar konyha egyik legfontosabb fűszere volt? Az első, nyomtatásban megjelent magyar nyelvű szakácskönyv több, mint 100 gyömbéres receptet, közöttük ínycsiklandó desszerteket is megörökített.
Összetevők:
Gyömbér 51% cukor antioxidáns: Kén dioxid
Allergének:
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben.
A termék földimogyorót, dióféléket és szezámmagot csomagoló üzemben készült.
Tápérték adatok 100g termékben:
Energia: 1508 kJ / 355 kcal
Zsír: 2,3 g
- ebből telített: 0,6 g
Szénhidrát: 83,3 g
- ebből cukrok: 75,4 g
Fehérje: 0,5 g
Só: 0,1 g
Tárolás:
Száraz és hűvös helyen tartandó!
Származási hely: Magyarország
Forrás:gyártó/forgalmazó 2016 október