Miért jó?
A vörösáfonya kiváló tápanyag, ásványi anyag és vitaminforrás. Vitaminok közül nagymértékben található benne C, B és A-vitamin. Ásványi anyagok közül kalcium, magnézium és kálium tartalma kimagasló. Jelentős az antioxidáns fenol és aszkorbinsav tartalma, ennek köszönhetően hozzájárul a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. Az aszkorbinsav pozitív hatással van az idegrendszer működésére is.
Összetevők:
aszalt vörösáfonya, cukor, növényi olaj
Tápérték adatok 100 g termék
Energia 1459 kJ 730 kJ
Zsír 1,2 g
- amelyből telített zsírsavak 0,1 g
Szénhidrát 81 g
- amelyből cukrok 67 g
Fehérje 0,2 g
Só 0,2 g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási hely: Magyarország