A biolin.hu szakértői és olvasói által írt válaszok nem helyettesítenek orvosi vizsgálatot, diagnózist vagy beavatkozást. Amennyiben szükséges, mindenképp keresd fel orvosod vagy gyógyszerészed, kérd szakember segítségét. A biolin.hu és szakértői csapata igyekszik naprakész információkat megosztani és pontos, alapos válaszokat adni a feltett kérdésekre, de ezen tartalmakért felelősséget nem vállal.
A biolin.hu szakértői és olvasói által írt válaszok nem helyettesítenek orvosi vizsgálatot, diagnózist vagy beavatkozást. Amennyiben szükséges, mindenképp keresd fel orvosod vagy gyógyszerészed, kérd szakember segítségét. A biolin.hu és szakértői csapata igyekszik naprakész információkat megosztani és pontos, alapos válaszokat adni a feltett kérdésekre, de ezen tartalmakért felelősséget nem vállal.
- Michelin csillagos chef
2017.01.19 16:36Kedves Gabor!
A barna rizsbol sok fele kaphato,de mindegyik ugyan az a fajta de hantolas utan nem koptatjak le rola az ezusthartyanak nevezett reteget ami egyebkent a korpa es a csira resze a magnak.
A legjobb ha nem parolod hanem egy szurobe ontve alaposan atmosod majd bo vizben megfozod egy duplafalu labasban.Miutan a szemek megpuhultak (kb 30 perc) leszurod,megsozod majd visszateszed a meleg labasba,fedovel letakarod es 10 percig allni hagyod.Ez a modszer barmelyik gyarto barnarizsevel mukodik,a fozesi ido viszont valtozhat.
Remelem segitettem es tobbet nem marad ragacsos vagy kemeny.
Udvozlettel,
Oliver