Hozzávalók 1 kg csirkemellhez:
a páchoz:
1 csésze olívaolaj
2 fej fokhagyma
2 evőkanál tej
1/2 kiskanál cayenne bors
1 kiskanál só
a salátához:
paradicsom
újhagyma
fejes saláta
zöldségek zöldje (retek, karalábé, sárgarépa)
citormlé
só
olívaolaj
egy csepp édesítő
Elkészítése:
Az olívaolajat, borsot és sót összekeverjük, belenyomunk a két fej fokhagymát és hozzákeverjük a tejet.
A csirkemell szeleteket kiklopfoljuk, majd belekeverjük a pácba. Addig hagyjuk pácolódni, míg előkészítjük a zöldségeket, majd grillezzük.
A salátához a zöldségeket összekeverjük, majd az olajjal, édesítővel, sóval és citromlével ízesítjük.
Bosnyák Gréta Renáta receptje