Gluténmentes kukorica száraztészta.
A tisztaság és a természetesség a teljes élet alapvető feltétele. Mi csak olyan kukoricát használunk fel termékeink előállításához, amelyek Európa szívében, a leggazdagabb tápértékű talajban, fejlődnek, helyi farmerek gondos kezei alatt, hogy tőlünk, az Ön asztalára csak a legmagasabb minőségű, biztonságos és GMO-mentes termelésből származó alapanyagokból készült termékek jussanak el.
Összetétel:
kukoricaliszt 100%
Átlagos tápérték adatok 100 g tésztában:
Energiatartalom: 1435 kJ / 338 kcal
Zsírtartalom: 0,85 g
- ebből telített zsírsav: 0,20 g
Szénhidrát: 75,83 g
- ebből cukor: 0,81 g
Rost: 3,02 g
Fehérje: 5,32 g
Só: 0,05 g
Elkészítés:
A Civita tésztát mindig bő, lobogó vízbe tegye fel főzni (sóval ízlés szerint ízesítse) Öntsön kevés olajat a vízbe és főzés közben 2x3-or keverje meg, hogy elkerülje a tészta összetapadását. Majd az újra forrástól számított 6-10 percig főzze.
A Civita tészta is, mint minden más tészta, frissen kifőzve a legfinomabb.
Gyártó:
Agri-Corn Kft.
Forrás:gyártó/forgalmazó 2017 november