Hozzávalók:
30 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez
20 dkg vaj
fél citrom héja és leve
4 tojás
75 dkg eper
Elkészítése:
Kimérjük a hozzávalókat. A puha vajat az édesítőkkel habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk az egész tojásokat, amivel szintén elkeverjük. Jöhet a csipet só a vaníliaőrlemény és a citrom reszelt héja és leve. A lisztet kimérjük, hozzáadjuk a sütőport majd a vajas masszával elkeverjük. Sütőpapírral bélelt 26 cm-es kapcsos tortaformába simítjuk, az epreket megmossuk negyedekbe vágjuk és a tetejére helyezzük. Megszórjuk a fenyőmaggal és 160 C fokos sütőben 45-60 perc alatt tűpróbáig sütjük. Tejszínhabbal és friss eperrel tálaljuk
Zellei Tündi további receptjeit a http://www.zelleitundi.hu/ weboldalon olvashatod.