A búzakorpa szabályozza a bélműködést, élelmi rostokban gazdag, kiváló magnéziumforrás. Fontos kiegészítője lehet a fogyókúrának és a diétának, mivel jó hatással van az anyagcserére, és hozzájárul az éhségrezet csökkenéséhez.
Allergének:
Glutént tartalmaz!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1425 kJ/342 kcal
Zsír: 4 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,9 g
Szénhidrát: 39,1 g
- amelyből cukrok: 7 g
Élelmi rost: 44,7 g
Fehérje: 15 g
Só: 0,025 g
Felhasználási javaslat:
A búzakorpát célszerű joghurtba, kefírbe, levesbe, főzelékbe keverve fogyasztani. (Felnőtteknek naponta 2-3 alkalommal egy-egy evőkanállal javasolt.)
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 július