Kajszibarack lekvár
Összetevők:
gyümölcsvelő (kajszibarack 60%), gyümölcsből kivont természetes szirup, inulin, tömegnövelőszer: polidextróz, sűrítőanyag: pektin, étkezési sav: almasav, aroma, színezék: lutein, carminvörös, Vitamin C, Szárazanyag tartalom: min. 60%
Tápanyagok 100g termékben:
Energia: 400 kJ / 95 kcal
Zsír: 0,08 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,0 g
Szénhidrát: 22,6 g
- amelyből cukrok: 15,0 g
Rost: 21,1 g
Fehérje: 0,5 g
Só: 0,025 g
Vitamin C: 24 mg, NRV: (30%)
Felhasználása:
Süteményekbe, vagy önmagában fogyasztva javasolt.
Tárolás:
Száraz, tiszta helyen, 23C alatt.
Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig (nap/hó/év).
Származási hely: Magyarország
Forrás:gyártó/forgalmazó 2015. május.