Hozzávalók:
2 gerezd fokhagyma darálva
1 teáskanál reszelt gyömbér
3 kisebb hurma ledarálva
3 kisméretű chili paprika kimagozva, ledarálva
2 szem tasmán bors
1 citrom héja és leve
só
Most már szinte bárhol megvásárolható a vicces nevű kaki gyümölcs, avagy
hurma, magyar nevén datolyaszilva. A
nálunk termő fajták, és a kereskedelemben árusított gyümölcsök leginkább
összehúzzák a szájat, ezért várjuk meg, amíg néhány napi érlelés után
tapintásra puha lesz, akkor sokkal élvezhetőbb az íze.
Hozzávalók:
2 gerezd fokhagyma darálva
1 teáskanál reszelt gyömbér
3 kisebb hurma ledarálva
3 kisméretű chili paprika kimagozva, ledarálva
2 szem tasmán bors
1 citrom héja és leve
só