CSUTA SZÓJASZELETEK 100G

Oszd meg:
435 Ft
(Egységár: 4,353 Ft / g)
db
Raktáron:
Nincs készleten
 
Cikkszám:
13946
Kiszerelés:
100 g
Részletes termékinformáció

Felhasználási javaslat: 
A szeleteket forró, fűszeres vízbe áztatjuk, 30-120 percig hagyjuk duzzadni. Áztatás után a levet leöntjük, kinyomkodjuk, majd úgy készítjük el, mint a húst: panírozzuk, sütjük, főzzük. 

Receptek
Szójapecsenye 

Hozzávalók
szójaszelet, fokhagyma, ételízesítő, koriander 

Elkészítés
A szóját hideg vízbe beáztatjuk, majd tiszta vízben puhára főzzük. Leszűrjük, majd kinyomkodjuk belőle a vizet. Ételízesítő és őrölt koriander keverékével mind a két oldalán megszórjuk, kicsit állni hagyjuk. Az olajat megforrósítjuk, és beletesszük a szeleteket, közé fokhagyma cikkeket. A szójaszeletet mindkét oldalán rózsaszínűre sütjük. Vigyázzunk, mert a fokhagyma hamarabb megsül, ezért időben szedjük ki! 

Rántott szójaszelet 

Hozzávalók
szójaszeletek, tojás, liszt, zsemlemorzsa, só, ételízesítő, szerecsendió, koriander (ha van), olaj 

Elkészítés
A szójaszeleteket puhára főzzük, majd jól lecse¬pegtetjük. Megszórjuk a fűszerekkel, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk. Olajba mártjuk, tepsibe tesszük, és sütőben kisütjük. 

Hirtelen sült szójaszelet 

Elkészítési idő: 30 perc 

Hozzávalók: (4 személyre) 
80 g szója szelet 1 dl olaj 1 db fűszerek 

Elkészítése
A szójaszeleteket a "kirántott szójaszelet" receptben leírtak szerint előkészítjük. (Áztatjuk, kinyomkodjuk, ízlés szerint fűszerezzük) A legegyszerűbb sós vízben áztatni, kinyomkodni, vékonyra szeletelni és vietnami szójaszósszal alaposan meglocsolni. Az így előkészített szeleteket kevés olajon mindkét oldalukon pirosra sütjük. Nem szabad túlsütni, mert akkor rágós lesz.



Mit vettek még, akik ezt vették?

Elküldöm