A magyar konyha hagyományainak az évszázadok során oly szerves részeivé váltak a több tojásos tészták, hogy szinte elképzelhetetlen lett bármilyen tésztaféle, mely hozzáadott tojás nélkül készül. A durum búzából azonban tojás, tojáspor és egyéb adalékanyagok nélkül is kiváló főzési értékű tészta készíthető, melynek sem zamat, sem illat tekintetében nem kell szégyenkeznie a tojásos tésztákkal szemben. Sőt - jobban formálható, olasz tészták készítéséhez ideális.
Összetevők:
bio durumliszt (glutént tartalmaz), ivóvíz
Tápérték 100g termékben
Energiatartalom: 1505kJ/355kcal
Fehérje: 12,6g
Szénhidrát: 73g
- ebből cukor: 2,5g
Zsír: 1,4 g
- ebből telített: 0,3g
Élelmi rost: 2,5g
Nátrium (só): 0,0g
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2023 július