Mire jó?
A mungóbab apró szemű, rendkívül könnyen emészthető, rostokban gazdag így segíti a salakanyagok távozását, a szervezet méregtelenítését. B-vitamint, vasat, folsavat, magnéziumot, mangánt és foszfort tartalmaz.
Összetevők:
100% bio Laktózmentes Mungó bab
Tápanyagtartalom: 100g-ban átlagosan
Energia: 1190 kJ / 284 kcal
Fehérje: 24,0 g
Szénhidrát: 43,6 g
Zsír: 1,1 g
Rost: 14,7 g
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium
Vitaminok: B1, B2, B3, B6, C, E
Felhasználása:
Távolkeleti ételek fontos összetevője. Csíráztatva salátaként fogyasztható.
Főzés előtt érdemes 8-12 órát áztatni. A főzési ideje kb 45 perc, mialatt puhára fő.
Glikémiás indexe alacsony. Kiváló fogyókúrás étel (a fűszerezésre odafigyelve).
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2023