Kókuszvirág édes nektárjából kristályosítással nyert különleges minőségű, jellegzetesen karamell ízű cukor, mely páratlan ízt kölcsönöz a süteményeknek, vagy a kávénak. Értékes inulin rost tartalmának (4g/100g kókuszvirág cukor) tulajdonítják a kristálycukorénál alacsonyabb glikémiás indexét.
Összetevők:
100% kókuszvirág cukor.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energiatartalom: 1705kJ/402kcal,
Zsír: 0,52g,
- ebből telített zsírsavak: 0,26g,
Szénhidrát: 93,48g,
- ebből cukor: 92,91g,
Rost: 4,29g,
Fehérje: 1,41g,
Só:0,066g
Felhasználás:
Sütéshez, főzéshez, italokhoz vagy krémekhez, kristálycukorhoz hasonlóan.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, fénytől és nedvességtől védve. Nem tartalmaz adalékanyagokat, ezért előfordul, hogy tárolás során csomósodik, ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét.
Származási ország: Indonézia
Forrás:gyártó/forgalmazó 2018 június