Sótlan, natúr, hántolt napraforgómag. Pogácsákra, salátákra...
Az olajos magvak rendszeres fogyasztása tökéletesíti tápanyagellátásunkat, valamint ízletes megoldást nyújtanak a zsírban oldódó vitaminok természetes beviteléhez. A napraforgómag felhasználása igen sokoldalú: a péksütemények megszórásától a "csak úgy nassolásig".
Összetevők:
Hántolt napraforgómag (Ukrajna)
Allergén:
A termék szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energiatartalom: 2412 KJ/ 582 kcal
Zsír: 48,0 g,
- amelyből telített zsírsavak: 6,0 g
Szénhidrát: 17,0,
- amelyből cukrok: 3,0 g,
Fehérje: 19,0 g,
Só: 0,0 g.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó.